Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Home
PDF Nyomtatás E-mail

Az ESET Parental Control for Android segítségével a szülők ellenőrizhetik, hogy gyermekeik telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, vagy akár  rugalmasan beavatkozhatnak, hogy letiltsák azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.

 

Az ESET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a szülők bármikor ellenőrizhessék gyermekeik tartózkodási helyét, és olyan üzeneteket küldhessenek nekik, amelyeket a gyermekeknek el kell olvasniuk és vissza kell igazolniuk ahhoz, hogy tovább használhassák az eszközüket.

Az Alkalmazásfelügyelet segítségével a szülők megadhatják, hogy mely alkalmazásokat és milyen hosszú ideig használhatnak a gyermekek. A gyermek mobileszközéről letölthető egy alkalmazáslista. A letiltott és engedélyezett tartalomhoz alapértelmezett értékekkel rendelkező öt előre definiált korcsoport közül választhat, illetve saját tetszése szerint testre szabhatja a beállításokat.
Letiltás – A szülők nyugalmának biztosítása céljából a gyermek kora alapján megjeleníti a számára megfelelő alkalmazásokat. A gyermek korának nem megfelelő alkalmazások automatikusan letilthatók.
Időkorlátok – A gyermekek számára fontosak a játékok, a megosztások a barátokkal és a képességek online fejlesztése, ahogyan az egyéb családi tevékenységek is. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi napi időkorlátok beállítását a kiválasztott alkalmazásokhoz.

Az alkalmazások háromféleképpen jelölhetők meg:

Megfelelő (zöld felfelé mutató hüvelykujj) – ezek az alkalmazások mindig engedélyezve vannak, és a gyermekek bármikor használhatják őket
Nem megfelelő (piros lefelé mutató nyíl) – ezek az alkalmazások mindig le vannak tiltva, és a hozzáférésük nem engedélyezett
Szórakozás és játék (kék vezérlő) – ezek az alkalmazások megfelelők, és a gyermekek képesek használni őket, de a szülők időkorlátot állíthatnak be a használathoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szórakozás és játék korlátai az Alkalmazásfelügyelet részét képezik, ami időkorlátot állít be a Szórakozás és játékként megjelölt alkalmazások használatára. A szülők korlátozott időre engedélyezhetik a gyermekeknek, hogy a mobileszközükön játsszanak. Különböző időkorlát állítható be a tanítási és az iskolaszüneti napokra, illetve az egyes napok adott vagy bizonyos óráira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérhető verziók:

Premium verzió ára 5.990 Ft/év

Egy licenccel az ugyanabban a my.eset.com fiókban kezelt összes mobileszköz lefedhető, a szülőké és a gyermekeké egyaránt.

 
Top